ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνείται ότι βίασε την γυναίκα την πρωτοχρονιά του 2011 ο Ανδρέας Ταουξής - Ελεύθερος με εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ

Αρνείται ότι βίασε την γυναίκα την πρωτοχρονιά του 2011 ο Ανδρέας Ταουξής - Ελεύθερος με εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ

Μη παραδοχή στην κατηγορία για παράνομη συνουσία με γυναίκα χωρίς τη συναίνεση της, δήλωσε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας - Αμμοχώστου, ο ηλικίας 31 ετών, δημοτικός σύμβουλος και πρώην υποψήφιος βουλευτής.

Κατά τη σημερινή διαδικασία ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής απήγγειλε στον ύποπτο την κατηγορία για παράνομη συνουσία με γυναίκα, που διαπράχθηκε την 1η Ιανουαρίου 2011, χωρίς τη συναίνεση της.

Ο κατηγορούμενος απάντησε «μη παραδοχή» στην κατηγορία και το Κακουργιοδικείο όρισε την 6η Οκτωβρίου 2021 για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησε από το Κακουργιοδικείο όπως ο κατηγορούμενος παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, ωστόσο υπήρξε ένσταση εκ μέρους του συνηγόρου υπεράσπισης του.

Τελικά το Κακουργιοδικείο απέρριψε το αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος υπογράψει εγγύηση ύψους 20 χιλιάδων ευρώ και να παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι αρχές Μαΐου η Νομική Υπηρεσία άναψε το πράσινο φως στην Αστυνομία να προχωρήσει με καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας με στόχο να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου, αφού η κατηγορία του βιασμού θεωρείται κακούργημα.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε στις 7 Μαΐου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο σήμερα παρέπεμψε τον κατηγορούμενο σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που συνεδρίασε σήμερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top