Στο Δικαστήριο ο Δρ.Κωστρίκης για μία...ηλιοθεραπεία – «Με κάλεσαν χωρίς να το γνωρίζω» - ΒΙΝΤΕΟ

Στο Δικαστήριο ο Δρ.Κωστρίκης για μία...ηλιοθεραπεία – «Με κάλεσαν χωρίς να το γνωρίζω» - ΒΙΝΤΕΟ

Στο Δικαστήριο τρέχει ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης για να καταθέσει για μία υπόθεση που αφορά…ηλιοθεραπεία στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανάφερε ότι τον κάλεσαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ως μάρτυρα υπεράσπισης χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει το οτιδήποτε. Η υπόθεση αφορούσε άνδρα, ο οποίος κατηγορείτο από την Αστυνομία για ηλιοθεραπεία κατά την περίοδο των αυστηρών μέτρων περιορισμού.

Ο κατηγορούμενος κάλεσε τον Δρ. Κωστρίκη ως πρώην μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για να προβεί ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Ο Δρ. Κωστρίκης ανάφερε ότι ήταν κάτι που του πήρε ολόκληρη την ημέρα και ήταν κάτι αρκετά χρονοβόρο.

Σχετικά με την υπόθεση ανάφερε πως ο κατηγορούμενος υπερασπιζόταν ο ίδιος τον εαυτό του και έκανε στον Δρ. Κωστρίκη ερωτήσεις περί της ειδικότητας του και των μέτρων που λαμβάνονταν.

Δείτε τα όσα ανάφερε στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ τα όσα ανάφερε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE