Ατάκα Σταύρου Κυπριανού για πύλη εμβολιασμού: «Αλλάξαμε την πόρτα;» - Τι απάντησε ο Κόκκινος – ΒΙΝΤΕΟ

Ατάκα Σταύρου Κυπριανού για πύλη εμβολιασμού: «Αλλάξαμε την πόρτα;» - Τι απάντησε ο Κόκκινος – ΒΙΝΤΕΟ

Φιλοξενούμενος στην Κρατική τηλεόραση βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/06), ο Υφυπουργός Καινοτομίας Κυριάκος Κόκκινος.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Πρώτη Ενημέρωση», Σταύρο Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε η Πύλη Εμβολιασμού.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να κάνει ένα αστείο στον Υφυπουργό Καινοτομίας κάνοντας την ερώτηση: «Αλλάξαμε την πόρτα, την φτιάξαμε;», με τον δεύτερο να απαντά: «Έχουν γίνει τεχνικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

(Δείτε εδώ το βίντεο)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE