ΤΡΟΟΔΟΣ: Επιχείρηση διάσωσης πολίτη - Έπεσε σε χαράδρα - Ελικόπτερο για βοήθεια

ΤΡΟΟΔΟΣ: Επιχείρηση διάσωσης πολίτη - Έπεσε σε χαράδρα - Ελικόπτερο για βοήθεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεσημέρι της Κυριακής (13/6) επιχείρηση διάσωσης πολίτη ο οποίος έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή Τροόδους.

Στο σημείο βρίσκεται Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ ενώ γίνεται αναφορά ότι στη διάσωση συμμετέχει και ελικόπτερο της υπηρεσίας.

Eίναι άγνωστο μέχρι στιγμής πως έγινε η πτώση του άνδρα στη χαράδρα περίπου τριών μέτρων. 

Αυτη τη στιγμή εκπαιδευμένο προσωπικό της Πυροσβεστικής και ΕΜΑΚ με αναρριχητικό εξοπλισμό επιχειρεί τον απεγκλωβισμό του , όπως επίσης κλήθηκε ελικόπτερο από την Μονάδα αεροπορικών επιχειρήσεων.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE