Γέμισαν ζωή ξανά τα νυχτερινά κέντρα – Βγήκαν για ποτό το Σαββατόβραδο οι Κύπριοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γέμισαν ζωή ξανά τα νυχτερινά κέντρα – Βγήκαν για ποτό το Σαββατόβραδο οι Κύπριοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την μεγάλη επιστροφή των νυχτερινών κέντρων αναψυχής απόλαυσαν οι Κύπριοι.

Μια επιστροφή που περίμεναν τόσο και οι θαμώνες αλλά περισσότερο οι ιδιοκτήτες των υποστατικών, τα περισσότερα εκ’ των οποίων ήταν κλειστά από τον περασμένο Μάρτιο.

Χθες (13/06), ήταν το πρώτο Σάββατο μετά την επαναλειτουργία τους αλλά επίσης και το πρώτο Σάββατο που δεν υπήρχε ‘κέρφιου’ (απαγόρευση κυκλοφορίας) έτσι όλη πήγαν να απολαύσουν το ποτό τους χωρίς το άγχος ότι πρέπει να επιστρέψουν στο σπίτι μια συγκεκριμένη ώρα.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE