Εντοπίστηκαν απομιμήσεις επώνυμων μαρκών ειδών ένδυσης σε υποστατικό και οικία 49χρονου

Εντοπίστηκαν απομιμήσεις επώνυμων μαρκών ειδών ένδυσης σε υποστατικό και οικία 49χρονου

Απομιμήσεις επώνυμων μαρκών ειδών ένδυσης εντοπίστηκαν σε υποστατικό και οικία 49χρονου από μέλη του κλάδου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας.


Σύμφωνα με την αστυνομία, μέλη του Κλάδου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων Λάρνακας, διενήργησαν σήμερα το πρωί έρευνα σε υποστατικό ιδιοκτησία 49χρονου στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 57 τεμάχια ειδών ένδυσης, τα οποία αποτελούν απομιμήσεις επώνυμων μαρκών. Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του 49χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 75 τεμάχια ειδών ένδυσης, τα οποία μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι επίσης αποτελούν απομιμήσεις επώνυμων μαρκών.

Όλα κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν σε αποθήκη του Τμήματος Τελωνείων για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE