SOS από Κωστρίκη: Κίνδυνος για νέο κύμα της ινδικής μετάλλαξης τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο – Τι έδειξε έρευνα – ΒΙΝΤΕΟ

SOS από Κωστρίκη: Κίνδυνος για νέο κύμα της ινδικής μετάλλαξης τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο – Τι έδειξε έρευνα – ΒΙΝΤΕΟ

 

Τον Σεπτέμβριο πιθανόν η ινδική μετάλλαξη του κορωνοϊού να φέρει ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας στην Κύπρο δήλωσε ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» το πρωί της Τρίτης, ο Δρ. Κωστρίκκής μίλησε για μια έρευνα που πραγματοποίησε σχετικά με τον κορωνοϊό, στην οποία χρησιμοποίησε γύρω στα 600 δείγματα από ανθρώπους που νόσησαν με Covid – 19, κατά την διάρκεια των πρώτων 10 μηνών της πανδημίας.

Από τα αποτελέσματα της μελέτης προέκυψαν ότι το διάστημα που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν 34 διαφορετικά στελέχη του ιού που έχουν διαφορετικές μεταλλάξεις, ενώ ο κύριος «εισαγωγέας», ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε ό,τι αφορά την τρίτη δόση το εμβολίου, δήλωσε πως αν θα χρειαστεί θα είναι για την ινδική μετάλλαξη, ωστόσο είναι κάτι που διαφανεί στην πορεία.

Τέλος προειδοποίησε πως αν γίνει μια έξαρση του ινδικού στελέχους στην Κύπρο, πιθανό τον Σεπτέμβριο να δούμε νέο κύμα πανδημίας στην χώρα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE