Τατάρ και Ερτουγρούλογλου συμμετέχουν σε Διπλωματικό Φόρουμ στην Αττάλεια

Τατάρ και Ερτουγρούλογλου συμμετέχουν σε Διπλωματικό Φόρουμ στην Αττάλεια

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ αναχωρεί σήμερα Πέμπτη για την Τουρκία όπου θα λάβει μέρος στο Διπλωματικό Φόρουμ που θα διεξαχθεί στην Αττάλεια μεταξύ 18 και 20 Ιουνίου ενώ πρόσκληση έλαβε και «υπουργός εξωτερικών», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αναχωρεί και αυτός σήμερα για την Τουρκία για να συμμετάσχει στο Φόρουμ.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, Τατάρ και Ερτουγρούλογλου αναμένεται ότι θα έχουν διάφορες επαφές στο πλαίσιο του Φόρουμ, στο οποίο, όπως μεταδίδεται, θα λάβουν μέρος 1.300 ανώτατοι αξιωματούχοι, όπως αρχηγοί κρατών και Κυβερνήσεων και Υπουργοί Εξωτερικών.
 
Το Φόρουμ θα αρχίσει την Παρασκευή 18 Ιουνίου το μεσημέρι με ομιλία του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενώ το Φόρουμ θα τελειώσει την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 11.00 το πρωί με διάσκεψη Τύπου που θα παραθέσει ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.