ΠΑΣΙΚΑ: Υπουργός Υγείας υπεύθυνος για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει ο Σύνδεσμος

ΠΑΣΙΚΑ:  Υπουργός Υγείας υπεύθυνος για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει ο Σύνδεσμος

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.ΙΚ.Α.) σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη αναφέρει ότι καθιστά τον Υπουργό Υγείας «απόλυτα υπεύθυνο» για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει o Σύνδεσμος εξαιτίας της «απαράδεκτης στάσης» του, που όπως αναφέρει αφήνει την Κυβέρνηση «πλήρως εκτεθειμένη».

Ολόκληρος ο κόσμος της Βιομηχανίας των Κέντρων Αναψυχής αισθάνεται για μια ακόμα φορά προσβεβλημένος και πολύ εξοργισμένος από την τελευταία χαλάρωση που έχει προσφέρει ο Υπουργός Υγείας προς τη Βιομηχανία, προσθέτει.
 
Η χαλάρωση που έχει προσφέρει ο Υπουργός ήταν μεν ένα από τα αιτήματα του Συνδέσμου, αλλά, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, εξοργίζει το γεγονός ότι «αγνόησε επιμελώς και παντελώς» τα υπόλοιπα αιτήματα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE