ΠΑΣΙΚΑ: Υπουργός Υγείας υπεύθυνος για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει ο Σύνδεσμος

ΠΑΣΙΚΑ:  Υπουργός Υγείας υπεύθυνος για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει ο Σύνδεσμος

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.ΙΚ.Α.) σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη αναφέρει ότι καθιστά τον Υπουργό Υγείας «απόλυτα υπεύθυνο» για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει o Σύνδεσμος εξαιτίας της «απαράδεκτης στάσης» του, που όπως αναφέρει αφήνει την Κυβέρνηση «πλήρως εκτεθειμένη».

Ολόκληρος ο κόσμος της Βιομηχανίας των Κέντρων Αναψυχής αισθάνεται για μια ακόμα φορά προσβεβλημένος και πολύ εξοργισμένος από την τελευταία χαλάρωση που έχει προσφέρει ο Υπουργός Υγείας προς τη Βιομηχανία, προσθέτει.
 
Η χαλάρωση που έχει προσφέρει ο Υπουργός ήταν μεν ένα από τα αιτήματα του Συνδέσμου, αλλά, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, εξοργίζει το γεγονός ότι «αγνόησε επιμελώς και παντελώς» τα υπόλοιπα αιτήματα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE