ΠΑΣΙΚΑ: Υπουργός Υγείας υπεύθυνος για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει ο Σύνδεσμος

ΠΑΣΙΚΑ:  Υπουργός Υγείας υπεύθυνος για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει ο Σύνδεσμος

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.ΙΚ.Α.) σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη αναφέρει ότι καθιστά τον Υπουργό Υγείας «απόλυτα υπεύθυνο» για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει o Σύνδεσμος εξαιτίας της «απαράδεκτης στάσης» του, που όπως αναφέρει αφήνει την Κυβέρνηση «πλήρως εκτεθειμένη».

Ολόκληρος ο κόσμος της Βιομηχανίας των Κέντρων Αναψυχής αισθάνεται για μια ακόμα φορά προσβεβλημένος και πολύ εξοργισμένος από την τελευταία χαλάρωση που έχει προσφέρει ο Υπουργός Υγείας προς τη Βιομηχανία, προσθέτει.
 
Η χαλάρωση που έχει προσφέρει ο Υπουργός ήταν μεν ένα από τα αιτήματα του Συνδέσμου, αλλά, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, εξοργίζει το γεγονός ότι «αγνόησε επιμελώς και παντελώς» τα υπόλοιπα αιτήματα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE