Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στις οδούς Τρικούπη και Λεύκωνος στη Λευκωσία

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στις οδούς Τρικούπη και Λεύκωνος στη Λευκωσία

Αύριο Σάββατο μέχρι την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στη συμβολή των οδών Τρικούπη με Λεύκωνος και σε τμήμα της οδού Λεύκωνος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

 
Συγκεκριμένα, τμήμα της οδού Τρικούπη με τη συμβολή της με την οδό Λεύκωνος θα παραμείνει κλειστό για τα τροχοφόρα από το Σάββατο, 19 Ιουνίου, η ώρα 6:00π.μ., μέχρι την Τρίτη, 22 Ιουνίου, η ώρα 6:00π.μ., ενώ η οδός Λεύκωνος θα παραμείνει κλειστή από το Σάββατο, 19 Ιουνίου, η ώρα 6:00π.μ., μέχρι την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, η ώρα 6:00π.μ.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί επί των οδών για την ασφαλή και εύκολη διακίνησή τους στην περιοχή.
 
Ο Δήμος Λευκωσίας λυπάται για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.