Ένοχος για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά ανήλικης μαθήτριας κρίθηκε 25χρονος

Ένοχος για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά ανήλικης μαθήτριας κρίθηκε 25χρονος

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σήμερα, 22.06.2021, εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ένοχο άνδρα, ηλικίας 25 ετών σήμερα, σε συνολικά 18 κατηγορίες για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά ανήλικης μαθήτριας. 

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου Πάφου, τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου του 2019 και Ιανουαρίου 2020 μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, αλλά και μέσω χρήσης κινητών τηλεφώνων, της ανήλικης και του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου ο 25χρονος,  μεταξύ άλλων, φωτογράφιζε και βιντεογραφούσε την ανήλικη, τόσο κατά τη διάρκεια παράνομης πράξης όσο και όταν συνομιλούσαν κατόπιν βιντεοκλήσης και εν τέλει ο κατηγορούμενος, ο οποίος παρουσιαζόταν στην ανήλικη μικρότερης ηλικίας, ανάρτησε σε λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της ανήλικης τις οποίες εξασφάλισε με λήψη στιγμιότυπων οθόνης (screen shot) από τη βιντεογράφηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE