Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για εμπρησμό κατοικίας στην Πάφο

Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για εμπρησμό κατοικίας στην Πάφο

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού εξοχικής κατοικίας, που σημειώθηκε το απόγευμα της 17ης Ιουνίου 2021, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Πρόκειται για 53χρονη και 30χρονο, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, που εκδόθηκαν μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, 18 Ιουνίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, 27χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE