Κενές Θέσεις Ναυαγοσωστών στον Δήμο Λευκωσίας

Κενές Θέσεις Ναυαγοσωστών στον Δήμο Λευκωσίας

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για απασχόληση ναυαγοσωστών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, για την καλοκαιρινή περίοδο 2021. Το ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου είναι 10:00–19:00 καθημερινά και Σαββατοκύριακα.

Απαιτούμενα προσόντα και προϋποθέσεις:

1. Ελάχιστη προϋπόθεση το Αργυρό Μετάλλιο

2. Ορειχάλκινο δύναται να γίνει αποδεκτό υπό προϋποθέσεις

3. Απολυτήριο Λυκείου

4. Πιστοποιημένη πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

5. Προϋπηρεσία σαν ναυαγοσώστης για μία τουλάχιστον θερινή περίοδο σε κολυμβητική δεξαμενή ή θάλασσα

6. Λευκό ποινικό μητρώο

7. Για τους άντρες απολυτήριο στρατού Ι1,Ι2.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στο Δήμο Λευκωσίας (Δημοτικό Κολυμβητήριο) Λουκή Ακρίτα 6, Λευκωσία, βιογραφικό σημείωμα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλέφωνο 22797648.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE