ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξεπέρασαν τα 300 τα κρούσματα για τη Δευτέρα 28/6

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξεπέρασαν τα 300 τα κρούσματα για τη Δευτέρα 28/6

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 28 Ιουνίου 2021:

Δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 378.

54 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 17 σε σοβαρή κατάσταση.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 37,546 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

314 (ποσοστό θετικότητας: 0,84%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 75,099.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE