Στάλθηκε κίτρινη κάρτα για τον θάνατο της 42χρονης από θρομβοεμβολικό επεισόδιο – Διερευνάται ο θάνατος της

Στάλθηκε κίτρινη κάρτα για τον θάνατο της 42χρονης από θρομβοεμβολικό επεισόδιο  – Διερευνάται ο θάνατος της

Στάλθηκε το πρωί τελικά η κίτρινη κάρτα την επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνισης των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, για διερεύνησή του θανάτου της 42χρονης Ελληνοκύπριας εάν συνδέεται με τον εμβολιασμό της, πριν από περίπου δύο μήνες με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Αν και σε δηλώσεις του το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου του ΟΚΥΠΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου στην κρατική τηλεόραση έκανε λόγω ότι «δεν τίθεται οποιοδήποτε θέμα αυτή τη στιγμή» συσχέτισης του θανάτου με το εμβόλιο ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, ενώ ακούγεται  μάλιστα και συγκεκριμένη ημορομηνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE