Βρέφος 2 μηνών στο Μακάρειο με κορωνοϊό – Ασυνήθιστη αύξηση παιδιών στο Νοσοκομείο

Βρέφος 2 μηνών στο Μακάρειο με κορωνοϊό – Ασυνήθιστη αύξηση παιδιών στο Νοσοκομείο

Αυξήθηκαν κατακόρυφα οι εισαγωγές παιδιών, θετικών στον κορωνοϊό, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια ασυνήθιστη για αυτή την περίοδο αύξηση νοσηλευόμενων παιδιών με κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει ο Δρ. Ηλία πιθανόν η αύξηση να οφείλεται στην έντονη δραστηριότητα του ιού στην κοινότητα και ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες. Το εύρος ηλικιών που νοσηλεύονται είναι από ηλικίας 2 μηνών βρέφος μέχρι και 14 ετών παιδιά.

Ανησυχία φέρνει το νέο στέλεχος Δέλτα, καθώς η ραγδαία εξάπλωση του φαίνεται να κτυπάει σε νεαρές ηλικίες ενώ μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να επηρεάζει τα παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.