Η αγγελία που έγινε viral: «Ζητείται για γαμπρός μοναχογιός που να μην... αερίζεται και να μην ρεύεται»

Η αγγελία που έγινε viral: «Ζητείται για γαμπρός μοναχογιός που να μην... αερίζεται και να μην ρεύεται»

Χαμός έχει προκαλέσει μια αγγελία γάμου σε μια από τις πιο γνωστές εφημερίδες της Ινδίας. Την αγγελία φέρεται να έχει αποστείλει μια άνω των 30 ετών φεμινίστρια με δυναμικές απόψεις και piercing, που δουλεύει στο δημόσιο και είναι κατά του καπιταλισμού.

Η συγκεκριμένη λοιπόν επιθυμεί για σύντροφο «όμορφο και γυμνασμένο άνδρα, από 25 έως 28 ετών, μοναχογιό με στρωμένη επιχείρηση, μπανγκαλόου και μεγάλη φάρμα. Θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει, ενώ απαγορεύεται να πέρδεται και να ρεύεται!

 

Η γυναίκα καλεί όσους ενδιαφέρονται να στείλουν τα στοιχεία τους στη διεύθυνση [email protected]. Η διεύθυνση του email έκανε αρκετούς να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητά της αγγελίας με τους περισσότερους να υποθέτουν πως πρόκειται για μία «φάρσα» με σοβαρά έμμεσα μηνύματα.

Όπως σχολιάζει το BBC, σε μία χώρα όπου το 90% των γάμων γίνονται έπειτα από συνοικέσιο, κάποιοι αντέδρασαν με οργή, χαρακτηρίζοντας την δημοσίευση ακόμα και τοξική. Δεν έλειψαν μάλιστα και ακόμα πιο επιθετικοί που, εκδηλώνοντας μισογυνισμό, αποκάλεσαν τις γυναίκες που αγωνίζονται για τον φεμινισμό «ανόητες».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Ιράν και Λίβανο – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά από εκτόξευση ιρανικών πυραύλων

LIVE: Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Ιράν και Λίβανο – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά από εκτόξευση ιρανικών πυραύλων

Μαίνεται για 6η μέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν. Οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν και τον Λίβανο, ενώ στο επίκεντρο των επιθέσεων της Τεχεράνης βρίσκονται αμερικανικοί στόχοι σε χώρες του Κόλπου και το Ισραήλ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE