ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απολογήθηκε για το... φιάσκο με τα διαβατήρια κάνοντας τον απολογισμό του ο Πρόεδρος

Απολογήθηκε για το... φιάσκο με τα διαβατήρια κάνοντας τον απολογισμό του ο Πρόεδρος

Την απολογία του για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα που προκάλεσαν δυσαρέσκεια και δυσπιστία στους πολίτες, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών και της επικοινωνιακής ομάδας της Κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος αναγνωρίζει όλα όσα αφορούν τη διακυβέρνησή του, όπως είπε, και ζήτησε τη συγγνώμη του λαού για την πολιτική οξύτητα που δημιουργήθηκε γύρω από το ΚΕΠ. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι πουθενά στο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για το ΚΕΠ δεν καταλογίζονται σε αυτόν ή την Κυβέρνηση ελατήρια καταδολίευσης ή διαφθοράς.

Ο Πρόεδρος χαρακτήρισε επίσης την περίοδο της δημοσιότητας που δόθηκε στο ΚΕΠ την οδυνηρότερη περίοδο κατά τη 40χρονη πορεία του στην πολιτική ζωή του τόπου.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέβη σε απολογισμό του έργου της Κυβέρνησης με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ ετών από την ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση του τόπου. Παράλληλα αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα και τους στόχους των επομένων 20 μηνών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top