18χρονος έκλεψε αυτοκίνητο μαζί με 2000 ευρώ – Ανακόπηκε από την Αστυνομία έχοντας μαζί του και ναρκωτικά

18χρονος έκλεψε αυτοκίνητο μαζί με 2000 ευρώ – Ανακόπηκε από την Αστυνομία έχοντας μαζί του και ναρκωτικά

Έκλεψε αυτοκίνητο μαζί με 2000 ευρώ – Μέχρι να το βρει και να το ανακόψει η αστυνομία ξόδεψε μέρος του ποσού – Είχε μαζί του ναρκωτικά

Σήμερα το πρωί 72χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι είχε κλαπεί το αυτοκίνητο του αξίας 13000 ευρώ ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα στην περιοχή Γερμασόγειας και εντός του οχήματος είχε χρηματικό ποσό 2000 ευρώ.


Γύρω στις 12:20 περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισε το όχημα να κινείται στην περιοχή Κεφαλόκρεμμου στην Λεμεσό.


Αμέσως προχώρησαν σε ανακοπή του οχήματος και διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 18χρονο αλλοδαπό γνωστό στην Αστυνομία.


Από σωματική ερευνά εντοπίστηκαν στην κατοχή του χρηματικό ποσό 1675 ευρώ που ανήκουν στο παραπονούμενο και 0,6 γραμμάτια κρυσταλλικής ουσίας και 3 γραμμάρια κάνναβη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE