Στο Νοσοκομείο παιδάκι 2,5 ετών - Ζήτησε την βοήθεια της Αστυνομίας ο πατέρας

Στο Νοσοκομείο παιδάκι 2,5 ετών - Ζήτησε την βοήθεια της Αστυνομίας ο πατέρας

Άμεση βοήθεια για μετάβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, παιδιού ηλικίας 2,5 ετών, που έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης, προσέφεραν τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας.

Γύρω στη μια τα ξημερώματα, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) Αρχηγείου Αστυνομίας βρίσκονταν στατικό καθήκον στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, τους πλησίασε όχημα και ο οδηγός ζήτησε τη βοήθειά τους, αφού στο πίσω κάθισμα καθόταν η σύζυγός του μαζί με το ανήλικο παιδί τους, το οποίο είχε υψηλό πυρετό.

Τα μέλη της Αστυνομίας, συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.