Συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους και τον πάτησε με το αυτοκίνητο

Συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους και τον πάτησε με το αυτοκίνητο

Σε φονικό εξελίχθηκε διαπληκτισμός μεταξύ δύο ατόμων στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κοντά στις 4:50 τα ξημερώματα, δύο πρόσωπα (σ.σ. πατέρας και γιος ηλικίας 58 και 25 ετών αντίστοιχα) συναντήθηκαν με τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 30 ετών, για να συζητήσουν θέματα οικονομικών διαφορών.

Όπως διαφαίνεται από τις αρχικές εξετάσεις, εντάθηκαν οι τόνοι με αποτέλεσμα ο 30χρονος να πατήσει γκάζι και να χτυπήσει τον 58χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου με τον φερόμενο δράστη να καταζητείται και να μην έχει ακόμη συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.