ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ετοιμάζουν...Κορωνο-πάρτι στην Κύπρο - Διαμαρτύρονται για το SafePass

Ετοιμάζουν...Κορωνο-πάρτι στην Κύπρο - Διαμαρτύρονται για το SafePass

Κορωνο-πάρτι σε παραλία στην Κύπρο προγραμματίζουν χρήστες του διαδικτύου παρακινώντας πολίτες να συμμετέχουν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλουν να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο event για να αποδείξουν, σύμφωνα με τους ίδιους, ότι μπορούν να διασκεδάζουν και χωρίς τους χώρους διασκέδασης που πλέον θα χρειάζεται safepass, σύμφωνα μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Παρασκευή. 

Μέσα από την συγκεκριμένη ανάρτηση καλούν DJ να δηλώσουν συμμετοχή έτσι ώστε να οργανώσουν δωρεάν πάρτι για να «αποδείξουμε στην κυβέρνηση ότι μπορούμε και χωρίς το ΚΟΡΟΝΑ-ΠΑΣΤ τους», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το κάλεσμα στους Dj 

«Είσαι Dj που σου αρέσει η μουσική και σε διέλυσαν τα φασιστικά μέτρα; Δεν σου αρέσει που επιβάλλουν στους φίλους σου ΚΟΡΟΝΑΠΑΣ για να έρθουν να σε ακούσουν;».

H ανάρτηση του χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

«Στείλε μου μήνυμα φίλε DJ .

Θέλουμε να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο event για να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε να διασκεδάζουμε και χωρίς τα μαγαζιά τους  να μας επιτρέπουν την είσοδο..

Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν τρελό πάρτυ σε παραλία με τον κόσμο να έρθει εντελώς δωρεάν για να αποδείξουμε στην κυβέρνηση  ότι μπορούμε και χωρίς το ΚΟΡΟΝΑ-ΠΑΣΤ τους..

Θέλουμε την βοήθεια από καλλιτέχνες DJ για να καταφέρουμε να τους στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στον ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ..!!!»

Η εν λόγω ανάρτηση είναι εις γνώσιν της Αστυνομίας και η υπόθεση διερευνάται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top