Άφαντος 74χρονος στην Επαρχία Λευκωσίας - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άφαντος 74χρονος στην Επαρχία Λευκωσίας - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΩΝΑ, 74 ετών, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του, στους Αγίους Τριμιθιάς, της επαρχίας Λευκωσίας, από τις 7π.μ. σήμερα.

Ο ελλείπον περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.73μ. περίπου, φαλακρός με μουστάκι. Κατά την αναχώρησή του από την οικία του φορούσε μπλε, κοντομάνικη φανέλα με κολάρο, τζιν παντελόνι και παπούτσια χρώματος μπεζ.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE