«Έφυγε» από τη ζωή ο συγγραφέας, Πάνος Ιωάννιδης

«Έφυγε» από τη ζωή ο συγγραφέας, Πάνος Ιωάννιδης

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το θάνατο του Πάνου Ιωαννίδη, "ενός ξεχωριστού ανθρώπου, ενός ταλαντούχου και εξαίρετου συγγραφέα με σημαντικό έργο", όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Από τη σκηνή του ΘΟΚ παρουσιάστηκαν τα έργα του Το Μπάνιο (1978), Ονήσιλος (1981), το μονόπρακτο Ντράι Μαρτίνι - μέρος της παραγωγής με τίτλο Ιούλης’ 74 (1984) και Πέτρος ο Α’ (1990).

Διετέλεσε Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του ΘΟΚ (1980-1982).


Ο Πάνος Ιωαννίδης τιμήθηκε με τέσσερα κρατικά βραβεία, με το Βραβείο Θεοδόση Πιερίδη και Τεύκρου Ανθία, με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς της Ε.Λ.Κ. «Γ.Φ. Πιερίδης» και το 2007 του απονεμήθηκε το Αριστείο Γραμμάτων, Τεχνών και Επιστημών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

"Η Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό του ΘΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE