ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποσό 500 χιλ. ευρώ προσφέρει για στήριξη πληγέντων ο πρόεδρος Δ.Σ. Υπεραγορών Άλφαμέγα

Ποσό 500 χιλ. ευρώ προσφέρει για στήριξη πληγέντων ο πρόεδρος Δ.Σ. Υπεραγορών Άλφαμέγα

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Υπεραγορών Άλφαμεγα Ανδρέας Παπαέλληνα προσφέρει 500.000 ευρώ για στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΔΣ των Υπεραγορών Άλφαμεγα κ. Ανδρέα Παπαέλληνας εκφράζει τον συγκλονισμό του για τις τραγικές συνέπειες που είχε η καταστροφική πυρκαγιά στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας, σημειώνοντας πως οι συνέπειες είναι δυσβάστακτες για την περιοχή και την Κύπρο ολόκληρη.

Ο κ. Παπαέλληνας θέλοντας να στηρίξει τους πληγέντες συμπολίτες μας, και τις οικογένειες τους, έκρινε σκόπιμο να προσφέρει απευθείας σε αυτούς το ποσό των 500 .000 ευρώ για την άμεση ανακούφιση τους. Ο τρόπος διάθεσης της οικονομικής βοήθειας , θα διευθετηθεί, προσθέτει εντός των επόμενων ημερών.

Επισημαίνει τέλος πως σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες , προέχει η ενότητα του λαού μας, ώστε να ξεπεράσουμε τις συνέπειες της καταστροφής και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top