Δυο άτομα παρασύρθηκαν με σανίδες στην παραλία του Lady's Mile - Κινδύνεψε με πνιγμό λουόμενους στη Λεμεσό

Δυο άτομα παρασύρθηκαν με σανίδες στην παραλία του Lady's Mile - Κινδύνεψε με πνιγμό λουόμενους  στη Λεμεσό

Σε δύο σοβαρά περιστατικά ανταποκρίθηκαν ναυαγοσώστες της επαρχίας Λεμεσού, το τελευταίο 48ωρο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 15:00 χθες Κυριακή 4/7 στην παραλία του Lady's Mile, δύο άτομα 35 ετών περίπου, παρασύρθηκαν με τις σανίδες τους σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από την ακτή, λόγω ισχυρών ανέμων. Ναυαγοσώστες με τη χρήση Jet-ski μετέφεραν με ασφάλεια τα δύο πρόσωπα στην ακτή

Δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 5/7 γύρω στις 14:30 στην παραλία του Κουρίου, όταν λουόμενους κινδύνεψε με πνιγμό αφού παρασύρθηκε από τα κύματα σε απόσταση από την ακτή. Σε κάποια στιγμή λόγω κόπωσης ο λουόμενος κάλεσε σε βοήθεια τους ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 19, οι οποίοι έσπευσαν να τον μεταφέρουν στην ακτή με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE