Βγήκε για έλεγχο η Αστυνομία - Καταγγελίες εναντίον 35 πολιτών και όχι μόνο

Βγήκε για έλεγχο η Αστυνομία - Καταγγελίες εναντίον 35 πολιτών και όχι μόνο

Σε 2,392 ελέγχους προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο κατά τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες εναντίον 35 πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη Λευκωσία έγιναν 677 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 19 πολίτες και στη Λεμεσό από 238 ελέγχους προέκυψε καταγγελία κατά ενός ιδιοκτήτη υποστατικού και 5 πολιτών.

Στη Λάρνακα σε 349 ελέγχου δεν προέκυψε καταγγελία και στην Πάφο καταγγέλθηκαν 5 πολίτες σε σύνολο 344 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο 5 πολίτες καταγγέλθηκαν σε 419 ελέγχους, ενώ στη Μόρφου δεν προέκυψε καταγγελία σε σύνολο 85 αστυνομικών ελέγχων. Η Τροχαία προέβη σε 280 ελέγχους με καμία καταγγελία και η Λιμενική προέβη σε 33 ελέγχους χωρίς επίσης να προκύψει καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE