Αποκαταστάθηκε ο ηλεκτρισμός στις πυρόπληκτες κοινότητες

Αποκαταστάθηκε ο ηλεκτρισμός στις πυρόπληκτες κοινότητες

Η ΑΗΚ με ανακοίνωση της την Τρίτη καλεί τους ιδιοκτήτες ή και χρήστες ηλεκτρικού ρεύματος στις πυρόπληκτες περιοχές, να θεωρούν ότι οι εγκαταστάσεις τους έχουν ρεύμα και σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του υποστατικού τους, να επικοινωνούν άμεσα με την ΑΗΚ.

Στην ανακοίνωση της η ΑΗΚ αναφέρει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη, με εντατικούς ρυθμούς, οι εργασίες αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών που υπέστη το Δίκτυο Διανομής από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τις κοινότητες Αρακαπάς, Επταγώνια, Διερώνα, Κλωνάρι, Ακαπνού, Κελλάκι, Σανίδα, Μελίνη, Ορά, Αγίοι Βαβατσινιάς, Οδού, Συκόπετρα, Προφήτης Ηλίας.

Σημειώνει ότι με τη σταδιακή αποπεράτωση των αναγκαίων εργασιών, το δίκτυο ενεργοποιείται άμεσα στο πλαίσιο αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης οικιακών και άλλων υποστατικών και εγκαταστάσεων των χρηστών δικτύου των κοινοτήτων αυτών και για τον λόγο αυτό και για σκοπούς ασφάλειας, οι χρήστες δικτύου θα πρέπει να θεωρούν ότι οι εγκαταστάσεις τους βρίσκονται συνεχώς υπό τάση, δηλαδή ότι έχουν ρεύμα.

Προσθέτει ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για υποστατικά και εγκαταστάσεις τα οποία υπέστησαν ζημιές λόγω της πυρκαγιάς και τα οποία ενδεχομένως να προκύψουν κίνδυνοι εξαιτίας της ηλεκτροδότησής τους.

Διευκρινίζει ότι η ΑΗΚ προβαίνει στον δικό της εξωτερικό οπτικό έλεγχο των υποστατικών, όμως η συνδρομή των ιδιοκτητών-χρηστών των υποστατικών αυτών είναι πολύ σημαντική.

Αναφέρει τέλος ότι απόλυτη προτεραιότητα της ΑΗΚ είναι να ολοκληρωθούν με ασφάλεια και το ταχύτερο δυνατό οι εργασίες επιδιόρθωσης του δικτύου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE