Συνελήφθη 18χρονος στο αεροδρόμιο Πάφου για παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών

Συνελήφθη 18χρονος στο αεροδρόμιο Πάφου για παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών

Υπό κράτηση τέθηκε 18χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής και παράνομης μεταφοράς εκρηκτικών υλών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος θα αναχωρούσε με τη μητέρα και τον πατέρα του για τη Θεσσαλονίκη από το αεροδρόμιο Πάφου.

Ωστόσο, κατά τον έλεγχο των αποσκευών του, εντοπίστηκε ένα στρατιωτικό  φυσίγγιο. Ανακρινόμενος  ο νεαρός ανέφερε στην Αστυνομία, πως κατά λάθος βρέθηκε το στρατιωτικό φυσίγγιο στις αποσκευές του από μια σκοποβολή που είχαν στον στρατό.

Το φυσίγγιο παρελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 18χρονου χωρίς να ανευρεθεί οτιδήποτε. Ο 18χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς  και αφέθηκε ελεύθερος για να προσαχθεί αργότερα σε δίκη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE