Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας τους

Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας τους

Δυο άτομα τραυματίστηκαν από το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, πάρα τον Κόρνο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δυο άτομα που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ως σοβαρή.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.