Ξαναχτυπά ο Τσουρούλλης: «Είμαστε αντιδημοκράτες, ακραίοι και διχαστικοί που τους προτρέπουμε να εμβολιαστούν»

Ξαναχτυπά ο Τσουρούλλης: «Είμαστε αντιδημοκράτες, ακραίοι και διχαστικοί που τους προτρέπουμε να εμβολιαστούν»

Θέση για το θέμα των εμβολιασμών παίρνει με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Χρύσανθος Τσουρούλλης. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, τονίζει ότι θεωρούνται αντιδημοκράτες και διχαστικοί όσοι προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί (σ.σ. αν και 9/10 νοσηλευόμενους είναι ανεμβολίαστοι), βάζοντας μαζί και τον εαυτό του.

Δείτε την ανάρτηση:

«9/10 νοσηλευόμενους είναι ανεμβολίαστοι αλλά είμαστε ακραίοι, αντιδημοκράτες και διχαστικοί που τους προτρέπουμε να εμβολιαστούν. Ταχθήκαμε έντονα υπέρ της μάχης για τη ζωή και την επιστροφή στην κανονικότητα. Το ίδιο και τώρα. Το επαναλαμβάνω ο ιός όλα τα φανερώνει σχεδόν τιμωρητικά», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Τσουρούλλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE