Οριστικά χωρίς θεατές στις κερκίδες οι Ολυμπιακοί αγώνες

Οριστικά χωρίς θεατές στις κερκίδες οι Ολυμπιακοί αγώνες

Με το Τόκιο να έχει μπει ξανά σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, λόγω της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων, όλοι ήταν προετοιμασμένοι για τις ανακοινώσεις των διοργανωτών που επιβεβαίωσαν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες (που ξεκινούν στις 22 Ιουλίου) θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών στις κερκίδες.

Η απόφαση πάρθηκε από την ιαπωνική κυβέρνηση μαζί με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τους οργανωτές των αγώνων, καθώς οι προβλέψεις των ειδικών αναφέρουν ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί τις επόιμενες εβδομάδες.

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, είπε ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν απαραίτητη ώστε να "εμποδιστεί" η διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα από το Τόκιο και να γίνει η ιαπωνική πρωτεύουσα μια ακόμα "πηγή" νέων μολύνσεων που θα οδηγήσει σε νέο κύμα κρουσμάτων παγκοσμίως.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE