Στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής – Ασθενής από πλοίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο - Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος»
Σε αεροδιακομιδή ασθενούς από πλοίο προχώρησε το ΚΣΕΔ το βράδυ της Παρασκευής (04/07)
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανάφερε στο ΚΥΠΕ ότι, συγκεκριμένα, στη Λευκωσία έγιναν 776 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 14 πολίτες ενώ στη Λεμεσό έγιναν 491 έλεγοι και καταγγέλθηκαν 15 πολίτες.
Στη Λάρνακα έγιναν 485 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία και στην Πάφο καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και ένας ιδιοκτήτης υποστατικού σε σύνολο 440 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο 5 πολίτες και ένας ιδιοκτήτης υποστατικού καταγγέλθηκαν σε 291 ελέγχους, ενώ στη Μόρφου δεν προέκυψε καταγγελία σε σύνολο 77 αστυνομικών ελέγχων.
Η Τροχαία προέβη σε 176 ελέγχους με καμία καταγγελία και η Λιμενική προέβη σε 41 ελέγχους χωρίς επίσης να προκύψει καταγγελία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις