ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός και στο βάθος νέα μέτρα - Έκτακτη σύσκεψη των επιδημιολόγων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Συναγερμός και στο βάθος νέα μέτρα  - Έκτακτη σύσκεψη των επιδημιολόγων

Σε έκτακτη σύσκεψη συνέρχονται στις 19:00 το απόγευμα τα μέλη της επιδημιολογικής ομάδας με σκοπό να μοιραστούν εισηγήσεις για αντιμετώπιση της νέας έξαρσης που παρατηρείται στην κοινότητα.

Ο αριθμός των κρουσμάτων που πλησιάζει να γίνει τετραψήφιος, ξεκίνησε να τρομάζει τους ειδικούς, οι οποίοι θέλουν να προτείνουν στην Κυβέρνηση πως θα αντιμετωπιστεί το τέταρτο κύμα.

Παρόλο που τα ραντεβού για εμβολιασμό έχουν αυξηθεί – μετά την απόφαση για κατάργηση των rapid τεστ – η έξαρση έφτασε στο κόκκινο πράγμα που σημαίνει πως τα νέα περιοριστικά μέτρα εξετάζονται.

Την ίδια ώρα η μετάλλαξη «ΔΕΛΤΑ» που βρίσκεται και στην Κύπρο είναι ο κυριότερος φόβος, βλέποντας παραδείγματα άλλων χωρών, οι οποίες επέστρεψαν σε περιορισμούς.

Προβληματισμός ωστόσο υπάρχει και για το γεγονός πως η Κύπρος μπήκε στο βαθύ κόκκινο στο χάρτη επικινδυνότητας του ECDC, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι πολύ δύσκολο καλοκαίρι για τον τουρισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα καθημερινότητα από σήμερα – Όσα αλλάζουν σε safepass, χώρους εστίασης και επιχειρήσεις

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top