Ρίχνει και πάλι τα βέλη του ο Τσουρούλλης: «Δεν έχω λόγια, ντροπή και θυμός μαζί»

Ρίχνει και πάλι τα βέλη του ο Τσουρούλλης: «Δεν έχω λόγια, ντροπή και θυμός μαζί»

Θέση αυτή τη φορά παίρνει με ανάρτηση του ο Χρύσανθος Τσουρούλης για το θέμα των κατά παραγγελία πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρεται στον ΠΙΣ και στις Ιατρικές Εταιρίες ειδικοτήτων, τους οποίους καλεί να βγουν μπροστά να δώσουν κατεύθυνση για το φλέγον ζήτημα των ημερών, τα κατά παραγγελία πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Ντροπή και θυμό μαζί είναι τα συναισθήματα που περιγράφει καυστικά ο κύριος Τσουρούλης.

Δείτε την ανάρτηση:

«Δεν έχω λόγια! Ντροπή και θυμός μαζί! Που είναι ο ΠΙΣ και οι Ιατρικές Εταιρίες των Ειδικοτήτων να βγουν μπροστά, να δώσουν κατεύθυνση και να περισώσουν το δικό τους κύρος και επιστημοσύνη; Κύπρος: Κοινό μυστικό τα κατά παραγγελία πιστοποιητικά εμβολιασμού», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Τσουρούλλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE