ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων για τη Δευτέρα 12/7

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων για τη Δευτέρα 12/7

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 12 Ιουλίου 2021:

-       Δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 380.

-       153 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 40 σε σοβαρή κατάσταση.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 59,764 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       832 (ποσοστό θετικότητας: 1,39%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 85,104.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE