Την έβαλαν σε όχημα, την απείλησαν με μαχαίρι και πήραν... 20 ευρώ και το κινητό

Την έβαλαν σε όχημα, την απείλησαν με μαχαίρι και πήραν... 20 ευρώ και το κινητό

Υπόθεση απαγωγής, ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, σε βάρος οικιακής βοηθού από το Νεπάλ. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οικιακή βοηθός κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την πλησίασε ένα όχημα με τέσσερα άτομα, το οποίο δεν είχε αριθμούς εγγραφής, και δια της βίας την έβαλαν στο όχημα και την μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία.

Στην συνέχεια υπό την απειλή μαχαιριού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παραπονούμενης, της απέσπασαν το τηλέφωνο της και το χρηματικό ποσό των περίπου είκοσι ευρώ.

Ακολούθως ο ένας εξ αυτών την χτύπησε και την άφησαν σε κάποιο σημείο στον δρόμο.  

Η παραπονούμενη που έφερε ελαφρά τραύματα ανέφερε στην Αστυνομία ότι οι τέσσερις φερόμενοι δράστες μιλούσαν σε γλώσσα ευρέως γνωστή στην Ινδία, ωστόσο όπως είπε, δεν τους γνώριζε. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου για τον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE