Ακόμη μια μαύρη επέτειος - Θα ηχήσουν οι σειρήνες στις 15 και 20 Ιουλίου 2021

Ακόμη μια μαύρη επέτειος - Θα ηχήσουν οι σειρήνες στις 15 και 20 Ιουλίου 2021

Η Δύναμη Πολιτικής Άμυνας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της Τουρκικής Εισβολής, θα ηχήσουν οι σειρήνες σε όλες τις πόλεις με το σύνθημα έναρξης συναγερμού.

Στις 15 Ιουλίου οι σειρήνες θα ηχήσουν στις 8:20 το πρωί, την ώρα που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα και στις 20 Ιουλίου θα ηχήσουν στις 5:30 το πρωί, την ώρα που άρχισε η Τουρκική Εισβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

Η συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στις 11 το πρωί στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου για το Κυπριακό (UN Office of the Special Adviser (OSASG) on Cyprus) στην προστατευόμενη περιοχή των Ηνωμένων Εθνών, στη Λευκωσία, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE