Ακόμη μια μαύρη επέτειος - Θα ηχήσουν οι σειρήνες στις 15 και 20 Ιουλίου 2021

Ακόμη μια μαύρη επέτειος - Θα ηχήσουν οι σειρήνες στις 15 και 20 Ιουλίου 2021

Η Δύναμη Πολιτικής Άμυνας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της Τουρκικής Εισβολής, θα ηχήσουν οι σειρήνες σε όλες τις πόλεις με το σύνθημα έναρξης συναγερμού.

Στις 15 Ιουλίου οι σειρήνες θα ηχήσουν στις 8:20 το πρωί, την ώρα που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα και στις 20 Ιουλίου θα ηχήσουν στις 5:30 το πρωί, την ώρα που άρχισε η Τουρκική Εισβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE