Ακόμη μια μαύρη επέτειος - Θα ηχήσουν οι σειρήνες στις 15 και 20 Ιουλίου 2021

Ακόμη μια μαύρη επέτειος - Θα ηχήσουν οι σειρήνες στις 15 και 20 Ιουλίου 2021

Η Δύναμη Πολιτικής Άμυνας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της Τουρκικής Εισβολής, θα ηχήσουν οι σειρήνες σε όλες τις πόλεις με το σύνθημα έναρξης συναγερμού.

Στις 15 Ιουλίου οι σειρήνες θα ηχήσουν στις 8:20 το πρωί, την ώρα που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα και στις 20 Ιουλίου θα ηχήσουν στις 5:30 το πρωί, την ώρα που άρχισε η Τουρκική Εισβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE