Τρίτη δόση εμβολίου στην Κύπρο - Αξιολογούνται όλα τα δεδομένα - Θα είναι η τελευταία;

Τρίτη δόση εμβολίου στην Κύπρο - Αξιολογούνται όλα τα δεδομένα - Θα είναι η τελευταία;

Ποικίλα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν γύρω από το εμβολιαστικό πλάνο στην Κύπρο, αλλά και σε όλη την Ευρωπή, με την τρίτη δόση να φέρνει μαζί της και προβληματισμούς στους ήδη εμβολιασμένους, αλλά και στους ανεμβολίαστους.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, Έλενα Παναγιωτοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, ξεκαθάρισε ότι η Κύπρος θα ακολουθήσει τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Όπως ανάφερε η κα. Παναγιωτοπούλου, η Κύπρος συμμετέχει στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων δίνοντας όλα τα στοιχεία, όπως και οι υπόλοιπες χώρες. Από αυτά τα στοιχεία, όπως η αποτελεσματικότητα και το πως εξελίσσεται ο ιός, η τρίτη δόση, ποια είναι, πότε πρέπει να δοθεί, ποια εμβόλια μπορούν να την προσφέρουν εξαρτάται το πως θα προχωρήσει το πλάνο. Όλα αυτά αξιολογούνται και ανάλογα με το τι θα αποφασίσει ο Οργανισμός, θα πράξει και η Κύπρος.

Η κα. Παναγιωτοπούλου, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπάρχει μια προσοχή για την τρίτη δόση, θα είναι η τελευταία; Ποια θα είναι; Ποιος είναι ο κατάλληλος χρόνος για να δοθεί;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE