ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

22χρονη εγκυμονούσα με κορωνοϊό βρίσκεται διασωληνωμένη στο ΓΝ Λευκωσίας

22χρονη εγκυμονούσα με κορωνοϊό βρίσκεται διασωληνωμένη στο ΓΝ Λευκωσίας

Οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό ολοένα και αυξάνονται με αποτέλεσμα η πίεση στα δημόσια νοσηλευτήρια να γίνεται όλο και πιο έντονη.

Τα άτομα που χρειάζονται νοσηλεία σε μονάδες αυξημένης φροντίδας ακόμη και διασωλήνωση μειώνονται ηλικιακά και αυτό είναι κάτι που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία όπως το περιστατικό 22χρονης εγκυμονούσας, η οποία νοσηλεύεται από χθες διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η 22χρονη η οποία διανύει τη 18η εβδομάδα κύησης της, παρουσίασε σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια και προκαλεί έντονη ανησυχία ακόμη και στους γιατρούς.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» πρόκειται για την πρώτη περίπτωση γυναίκας με αυτά τα ηλικιακά χαρακτηριστικά η οποία χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 22χρονη κοπέλα δεν έχει εμβολιαστεί. 

Ωστόσο προβληματισμό προκαλούν ακόμη δύο περιπτώσεις διασωληνώσεων που έγιναν χθες στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού πρόκειται και πάλι για άτομα κάτω των 50 χρόνων. Συγκεκριμένα για 35χρονο και 46χρονο, οι οποίοι δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top