Σοβαρή η κατάσταση της 22χρονης εγκυμονούσας που είναι διασωληνωμένη – «Γίνονται όλες οι προσπάθειες»

Σοβαρή η κατάσταση της 22χρονης εγκυμονούσας που είναι διασωληνωμένη – «Γίνονται όλες οι προσπάθειες»

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η 22χρονη εγκυμονούσα, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπυΥ, Δρ. Πάμπος Χαριλάου, ανάφερε ότι η 22χρονη είναι σε σοβαρή μεν κατάσταση, αλλά παρατηρείται βελτίωση. Όπως τόνισε ο Δρ. Χαριλάου, γίνονται όλες οι προσπάθειες για να μπορέσει να βελτιωθεί κι άλλο.

Υπενθυμίζουμε ότι η νεαρή εγκυμονούσα νόσησε με κορωνοϊό και παρουσίασε σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια ως αποτέλεσμα να χρειαστεί η διασωλήνωση της. Η 22χρονη βρίσκεται στην 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει εμβολιαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE