ΠΑΣΙΚΑ: Ξανά στους δρόμους - Καλούν σε διαμαρτυρία για τα Safe Pass

ΠΑΣΙΚΑ: Ξανά στους δρόμους - Καλούν σε διαμαρτυρία για τα Safe Pass

Ακομα μια φορά ο ΠΑΣΙΚΑ καλεί τα μέλη του κατέλθούν σε πορεία  διαμαρτυρίας μετά τις ανακοινώσεις για τα Safe pass.

Συνεχίζει η διαφωνία των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής να αναλάβουν τον έλεγχο των πελατών τους και κατά πόσον κατέχουν safe pass ή rapid test .

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα Social media :

"Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο 16.7.21 μαζεύομαστε με τα αυτοκίνητα μας στο ΓΣΠ και εκεί θα ανακοινωθεί η πορεία που θα ακολουθήσουμε . Ωρα αναχώρησης από το ΓΣΠ 10.30 π.μ.!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE