ΠΑΣΙΚΑ: Ξανά στους δρόμους - Καλούν σε διαμαρτυρία για τα Safe Pass

ΠΑΣΙΚΑ: Ξανά στους δρόμους - Καλούν σε διαμαρτυρία για τα Safe Pass

Ακομα μια φορά ο ΠΑΣΙΚΑ καλεί τα μέλη του κατέλθούν σε πορεία  διαμαρτυρίας μετά τις ανακοινώσεις για τα Safe pass.

Συνεχίζει η διαφωνία των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής να αναλάβουν τον έλεγχο των πελατών τους και κατά πόσον κατέχουν safe pass ή rapid test .

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα Social media :

"Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο 16.7.21 μαζεύομαστε με τα αυτοκίνητα μας στο ΓΣΠ και εκεί θα ανακοινωθεί η πορεία που θα ακολουθήσουμε . Ωρα αναχώρησης από το ΓΣΠ 10.30 π.μ.!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE