ΠΑΣΙΚΑ: Ξανά στους δρόμους - Καλούν σε διαμαρτυρία για τα Safe Pass

ΠΑΣΙΚΑ: Ξανά στους δρόμους - Καλούν σε διαμαρτυρία για τα Safe Pass

Ακομα μια φορά ο ΠΑΣΙΚΑ καλεί τα μέλη του κατέλθούν σε πορεία  διαμαρτυρίας μετά τις ανακοινώσεις για τα Safe pass.

Συνεχίζει η διαφωνία των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής να αναλάβουν τον έλεγχο των πελατών τους και κατά πόσον κατέχουν safe pass ή rapid test .

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα Social media :

"Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο 16.7.21 μαζεύομαστε με τα αυτοκίνητα μας στο ΓΣΠ και εκεί θα ανακοινωθεί η πορεία που θα ακολουθήσουμε . Ωρα αναχώρησης από το ΓΣΠ 10.30 π.μ.!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE