ΠΑΣΙΚΑ: Ξανά στους δρόμους - Καλούν σε διαμαρτυρία για τα Safe Pass

ΠΑΣΙΚΑ: Ξανά στους δρόμους - Καλούν σε διαμαρτυρία για τα Safe Pass

Ακομα μια φορά ο ΠΑΣΙΚΑ καλεί τα μέλη του κατέλθούν σε πορεία  διαμαρτυρίας μετά τις ανακοινώσεις για τα Safe pass.

Συνεχίζει η διαφωνία των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής να αναλάβουν τον έλεγχο των πελατών τους και κατά πόσον κατέχουν safe pass ή rapid test .

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα Social media :

"Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο 16.7.21 μαζεύομαστε με τα αυτοκίνητα μας στο ΓΣΠ και εκεί θα ανακοινωθεί η πορεία που θα ακολουθήσουμε . Ωρα αναχώρησης από το ΓΣΠ 10.30 π.μ.!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE