Η τιμή πλαφόν για rapid test θα είναι στα 20 ευρώ, λένε τα κλινικά εργαστήρια

Η τιμή πλαφόν για rapid test θα είναι στα 20 ευρώ, λένε τα κλινικά εργαστήρια

Η τιμή πλαφόν για την μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) έχει καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας μάξιμουμ 20 ευρώ ώστε να μην υπάρχουν υπερχρεώσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κλινικών Εργαστηρίων Χάρης Χαριλάου.

Πρόσθεσε ότι η δειγματολοψία με rapid test δεν θα υπερβαίνει την τιμή των 20 ευρώ που είναι καθορισμένη η τιμή.

Αναμένεται ότι σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα, η τιμή χρέωσης της δειγματοληψίας rapid test αφού από την 1η Αυγούστου τερματίζεται η δωρεάν παροχή τους στους πολίτες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής, με τη συμμετοχή των 27 μελών της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, των χωρών της περιοχής, των χωρών του Κόλπου και της Ινδίας, στις 23 Απριλίου του επόμενου χρόνου, στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE