Αυτό είναι το πλαφόν για τα rapid test, θα καθοριστεί με διάταγμα τις επόμενες ημέρες

Αυτό είναι το πλαφόν για τα rapid test, θα καθοριστεί με διάταγμα τις επόμενες ημέρες

Το πλαφόν για τη διενέργεια τεστ αντιγόνου (rapid test) αποφασίστηκε ότι θα είναι στα 10 ευρώ, αντί στα 20 και θα καθοριστεί με διάταγμα τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας.


Όπως είναι γνωστό, το δωρεάν πρόγραμμα διενέργειας τεστ αντιγόνου, τερματίζεται από την 1η Αυγούστου, ύστερα από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δωρεάν τεστ αντιγόνου, θα συνεχίσουν να διενεργούνται σε ανήλικα άτομα ηλικίας 12-15 ετών και σε άτομα 16 ετών και άνω με σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν δικαιούνται να εμβολιαστούν.

Για σκοπούς SafePass, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες, θα πρέπει να προσκομίζουν πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο που «ράγισε» το αφήγημα της διαφάνειας και άφησε το Προεδρικό εκτεθειμένο - Ρωγμές στο κυβερνητικό μέτωπο

Το βίντεο που «ράγισε» το αφήγημα της διαφάνειας και άφησε το Προεδρικό εκτεθειμένο - Ρωγμές στο κυβερνητικό μέτωπο

Η διαρροή του επίμαχου βίντεο στην πλατφόρμα Χ, από λογαριασμό με το όνομα «Emily Thompson», δεν αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής φθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE