Στα 92 τα κρούσματα στα κατεχόμενα

Στα 92 τα κρούσματα στα κατεχόμενα

Συνολικά 92 κρούσματα, εκ των οποίων τα 77 εγχώριες λοιμώξεις, ανακοινώθηκαν απόψε στα κατεχόμενα από 12.138 διαγνωστικούς ελέγχους.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, 3 άτομα ήρθαν αεροπορικώς και εντοπίστηκαν θετικά και 12 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν γίνει 1.769.323 τεστ και εντοπίστηκαν συνολικά 10.190 κρούσματα. Ο αριθμός των υπό θεραπεία ατόμων είναι 1.199, εκ των οποίων 60 στο νοσοκομείο, έξι στην εντατική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.