Καρδίτσα: Νεκρό παιδί εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι

Καρδίτσα: Νεκρό παιδί εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι

Χωρίς τις αισθήσεις ανασύρθηκε χθες (22-07-2021) από αρδευτικό κανάλι ένα 12χρονο παιδί από τον οικισμό Μαύρικα στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι προσπάθειες που έγιναν για να επαναφέρουν το παιδί δεν απέδωσαν, ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, λίγα λεπτά πριν τις 15.00 το μεσημέρι δηλώθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας ότι αγνοείται το 12χρονο αγόρι. Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι από κατοίκους του οικισμού και ανασύρθηκε από τα νερά του καναλιού χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο ήδη είχαν φθάσει διασώστες από την Π.Υ. Καρδίτσας και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν μάταια να επαναφέρουν το 12χρονο αγόρι.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.