Καρδίτσα: Νεκρό παιδί εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι

Καρδίτσα: Νεκρό παιδί εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι

Χωρίς τις αισθήσεις ανασύρθηκε χθες (22-07-2021) από αρδευτικό κανάλι ένα 12χρονο παιδί από τον οικισμό Μαύρικα στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι προσπάθειες που έγιναν για να επαναφέρουν το παιδί δεν απέδωσαν, ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, λίγα λεπτά πριν τις 15.00 το μεσημέρι δηλώθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας ότι αγνοείται το 12χρονο αγόρι. Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι από κατοίκους του οικισμού και ανασύρθηκε από τα νερά του καναλιού χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο ήδη είχαν φθάσει διασώστες από την Π.Υ. Καρδίτσας και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν μάταια να επαναφέρουν το 12χρονο αγόρι.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE