Ελλάδα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αργολίδα

Ελλάδα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αργολίδα

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας έδινε μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στο χωριό Αραχναίο στην Αργολίδα η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε εκκένωση του χωριού Γκάτζια καθώς η πυρκαγιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε σπίτια.

Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr oι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή είχαν να αντιμετωπίσουν, μεταξύ άλλων και τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν. Οι δυνάμεις, όπως ανέφερε το τοπικό μέσο, είχαν λάβει θέσεις σε καίρια σημεία μέσα στο χωριό ώστε να προστατεύσουν τις περιουσίες των κατοίκων.
5347401.jpg
5347411.jpg

Πηγή: Έθνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE