Ελλάδα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αργολίδα

Ελλάδα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αργολίδα

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας έδινε μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στο χωριό Αραχναίο στην Αργολίδα η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε εκκένωση του χωριού Γκάτζια καθώς η πυρκαγιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε σπίτια.

Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr oι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή είχαν να αντιμετωπίσουν, μεταξύ άλλων και τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν. Οι δυνάμεις, όπως ανέφερε το τοπικό μέσο, είχαν λάβει θέσεις σε καίρια σημεία μέσα στο χωριό ώστε να προστατεύσουν τις περιουσίες των κατοίκων.
5347401.jpg
5347411.jpg

Πηγή: Έθνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE