Ελ Σαλβαδόρ: Κατασχέθηκαν 585 κιλά κοκαΐνης αξίας 14,6 εκ. δολαρίων

Ελ Σαλβαδόρ: Κατασχέθηκαν 585 κιλά κοκαΐνης αξίας 14,6 εκ. δολαρίων

Οι αρχές του Ελ Σαλβαδόρ ανακοίνωσαν χθες Κυριακή την κατάσχεση ποσότητας 585 κιλών κοκαΐνης, εκτιμώμενης αξίας πώλησης 14,6 εκατομμυρίων δολαρίων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στον Ειρηνικό ωκεανό.

Τα ναρκωτικά "μεταφέρονταν από δύο πολίτες του Ισημερινού κι έναν πολίτη της Κολομβίας", διευκρίνισε μέσω Twitter ο Σαλβαδοριανός υπουργός Άμυνας, ο Ρενέ Φράνσις Μερίνο.
 
Το φορτίο, το οποίο είχε προορισμό της Γουατεμάλα, μεταφερόταν με πλεούμενο το οποίο αναχαιτίστηκε 575 χιλιόμετρα νότια του λιμανιού Ακαχούτλα, στη δυτική ακτή του Σαλβαδόρ. Με την κατάσχεση αυτή "επιδεικνύουμε τη δέσμευση" του Ελ Σαλβαδόρ "έναντι της διεθνούς κοινότητας" να καταπολεμήσει τη διακίνηση ναρκωτικών, σημείωσε ο κ. Μερίνο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE