Ελ Σαλβαδόρ: Κατασχέθηκαν 585 κιλά κοκαΐνης αξίας 14,6 εκ. δολαρίων

Ελ Σαλβαδόρ: Κατασχέθηκαν 585 κιλά κοκαΐνης αξίας 14,6 εκ. δολαρίων

Οι αρχές του Ελ Σαλβαδόρ ανακοίνωσαν χθες Κυριακή την κατάσχεση ποσότητας 585 κιλών κοκαΐνης, εκτιμώμενης αξίας πώλησης 14,6 εκατομμυρίων δολαρίων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στον Ειρηνικό ωκεανό.

Τα ναρκωτικά "μεταφέρονταν από δύο πολίτες του Ισημερινού κι έναν πολίτη της Κολομβίας", διευκρίνισε μέσω Twitter ο Σαλβαδοριανός υπουργός Άμυνας, ο Ρενέ Φράνσις Μερίνο.
 
Το φορτίο, το οποίο είχε προορισμό της Γουατεμάλα, μεταφερόταν με πλεούμενο το οποίο αναχαιτίστηκε 575 χιλιόμετρα νότια του λιμανιού Ακαχούτλα, στη δυτική ακτή του Σαλβαδόρ. Με την κατάσχεση αυτή "επιδεικνύουμε τη δέσμευση" του Ελ Σαλβαδόρ "έναντι της διεθνούς κοινότητας" να καταπολεμήσει τη διακίνηση ναρκωτικών, σημείωσε ο κ. Μερίνο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα έφτασε το 2024 η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη θέρμανση και την ψύξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κύπρο να καταγράφει επίδοση σημαντικά υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE