Βρέφος τεσσάρων εβδομάδων στο Μακάρειο με κορωνοϊό – Νοσηλεύονται άλλα τρία μικρά παιδιά

Βρέφος τεσσάρων εβδομάδων στο Μακάρειο με κορωνοϊό – Νοσηλεύονται άλλα τρία μικρά παιδιά

Συνεχίζονται οι εισαγωγές παιδιών θετικών στον Covid-19, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως ανάφερε στο ThemaOnline, ο Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας, Ηλίας Αβραάμ, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου νοσηλεύονται 4 παιδιά που νοσούν με κορωνοϊό. Τα τρία εξ’ αυτών είναι βρέφη με το ένα να είναι μόλις ενός μηνός, ενώ το τέταρτο παιδί λίγο μεγαλύτερο.

Η κατάσταση της υγείας των νοσηλευόμενων παιδιών δεν πνέει καμία ανησυχία, καθώς η κατάσταση τους παραμένει σταθερή και εκτός κινδύνου.

Ο κ. Αβραάμ σημείωσε ότι τα παιδιά νοσούν από το οικογενειακό τους περιβάλλον που κυρίως είναι άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ανησυχία φέρνουν οι νέες μεταλλάξεις του ιού καθώς η ραγδαία εξάπλωση του φαίνεται να κτυπάει σε νεαρές ηλικίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να επηρεάζει τα μικρά παιδιά κάτω των 15 ετών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE