Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Αλάσκα - Σε ισχύ η προειδοποίηση για τσουνάμι

Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Αλάσκα - Σε ισχύ η προειδοποίηση για τσουνάμι

Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον σεισμό 8,2 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Αλάσκα αργά το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα).

Ο σεισμός σημειώθηκε κοντά στις Αλεούτες νήσους. Υπάρχει μάλιστα προειδοποίηση για τσουνάμι.Άνθρωποι άλλα και κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή του σεισμού.

Πολίτες έτρεχαν τρομοκρατημένοι να σωθούν καθώς ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα ισχυρός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.