Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Αλάσκα - Σε ισχύ η προειδοποίηση για τσουνάμι

Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Αλάσκα - Σε ισχύ η προειδοποίηση για τσουνάμι

Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον σεισμό 8,2 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Αλάσκα αργά το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα).

Ο σεισμός σημειώθηκε κοντά στις Αλεούτες νήσους. Υπάρχει μάλιστα προειδοποίηση για τσουνάμι.Άνθρωποι άλλα και κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή του σεισμού.

Πολίτες έτρεχαν τρομοκρατημένοι να σωθούν καθώς ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα ισχυρός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE